A határaim én vagyok.

Autoimmun blog

Autoimmun blog

Hétköznap mögé búja (2.rész)

Életem betegen

2017. december 06. - JBrigó

A haverok szeretnek jelmezbe bújni, azt játszani, hogy csak egy megfázás, hideg-, vagy meleg intolerancia, esetleg eljátszani, hogy kutyaszőr allergia az, ami megkeseríti testünket. A történet első része ide kattintva olvasható.

e9aafc45b6931577a13206e35043ffb8.jpgKép forrása: Pinterest

Bőrpirosodás a talpon, két foltban. Az első tünet a vendégek között. A körzeti orvos kutyaszőr allergiának nevezte el, haszontalan krémet adott rá, amit bőrgyógyászok regimentje követett. A különféle krémek, és vélt diagnózisok sorra adták egymásnak a kilincset, ennek köszönhetően főhősnőnk egy életre bebiztosítottá vált bőrgomba ellen, hála a felhalmozott készleteknek.

Közben a lábam vörös lett, fájni kezdett, még lett két folt, és gennyes lett, de nagyon, alig tudtam már menni.
Csak jött a kórházi nőgyógyászati műtét, amit már nem akartam halasztani.

A hölgy ezt követően lelt kincsre egy idős bőrgyógyász személyében, aki azonnal felismerte az álruhás nyavalyát, ami valójában egy gyógyíthatatlan, autoimmun betegség, a pikkelysömör ritka, és veszélyes változata, a psoriasis pustulosa.
A megfelelő krémmel a tünetek javultak, "csupán" a piros, száraz foltok maradtak hátra a nő lábán. Figyel az étkezésére, gyógyteát fogyaszt rendszeresen. Ami tőle telik, megteszi egészsége érdekében. Azt hiszem ez a legfontosabb, és számunkra is követendő példa. Megtenni mindig, minden körülmények között, magunkhoz mérten azt, ami tőlünk telik. Nehéz feladat, ám nem szabad engednünk letargikus önmagunknak, hogy máshoz hasonlítson!

sign.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://autoimmun.blog.hu/api/trackback/id/tr9213450863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nautilus123 2017.12.07. 14:09:46

Hasonlót én is ismerek, bár neki makacs ekcémája van, eléggé látványosan és durván jön ki a kezén, karján. Még egy sima kézmosás is fájdalmas. Allergiatesztek, mindenfajta tesztek, több doki...az ember nem gondolná, hogy mennyire durva is lehet egy ilyen.
süti beállítások módosítása