A határaim én vagyok.

Autoimmun blog

Autoimmun blog

7 ajándékutalvány ötlet autoimmun betegeknek

Ünnepi csomagolás ötletekkel

2018. december 09. - JBrigó

A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal sem szeretném kihagyni a blogon az ünnepi témát. Imádom a karácsonyt, a hangulatát, az illatokat, és szeretném, ha az autoimmun haverok semmilyen módon nem gátolnának titeket sem abban, hogy magatokhoz mérten persze, de készüljetek, tervezzetek.

A mai írásomat viszont kifejezetten a "másik oldalnak" szentelem, nekik célzom, azoknak, akik velünk, körülöttünk élnek. Kollégák, barátok, családtagok, akik egészségesek, és szeretnének örömöt csempészni a fa alá úgy, hogy figyelembe veszik állapotunkat.

dacf88a962730eae9e157f9d03501cf2.gifKép forrása: Pinterest

Tavaly már összegyűjtöttem 3+1 ajándékötletet szép, ünnepi csokorba, amelyek örök érvénnyel bírnak, így idén is inspirálódhatunk belőlük. De, hogy biztosra menjünk, és mindenki megtalálhassa a számára ideális meglepetést, ezúttal a könnyebben becsomagolható ajándékok felé kacsingattam.

 

  1.  Takarítás az ünnepek után


    A romok eltakarítása komoly munkával jár, és autoimmun betegként komoly szervezést is igényel, már ha nem szeretnénk a dolog végeztével ágynak esni. Éppen ezért kiváló ötlet lehet a fa alá egy ajándékutalvány, amelynek beváltásával lakásunk kitakarítását végzik el, méghozzá helyettünk! Csupán ki kell választanunk településhez igazodva a megfelelő céget. (Példa)

    +TIPP:
    Ennek olcsóbb, és sokkal személyesebb változata, ha mi magunk gyártunk utalványt, és vállaljuk a nemes feladatot az ünnepek után.

  2. Egészség ajándékba?


    Ha az autoimmun betegségek még nem is gyógyíthatóak, de kezelhetőek. Fontos a rendszeres vizsgálat, ellenőrzés, sőt a megelőzés is, így ez is kerülhet a fa alá, ha a hasznosság a fő szempont. Több centrum is kínál erre lehetőséget ajándékutalvány, kedvezménykártya formájában. (Példa1, Példa2, Példa3)

  3. Mozgás a fa alá!


    Többen erősítik a mozogni vágyók csoportját, akiknek haverjuk - időszakosan vagy rendszeresen - engedi a sportolás lehetőségét. Ha szerettünk imád versenyszerűen futni, előnevezésben segíthetünk utalvány vásárlásával itt, meglephetjük személyi edzéssel itt, vagy lovaglással itt. Utóbbinál az állatok jótékony hatása csak hab a tortán! Az okkal népszerű jógát művelőknek itt vagy itt is vehetünk ajándékot.

    +TIPP:
    Ha bizonytalanok vagyunk a mozgásformát illetően, tegyünk olyan utalványt a fa alá, amellyel az ajándékozott az általa választott felszerelést, kiegészítőket vásárolhatja meg. (Példa1, Példa2)

  4. Kikapcsolódás a jobb napokra


    Az autoimmun betegségek híresek kiszámíthatatlanságukról. Akkor törik az emberre az ajtót kínzó tüneteikkel, amikor a legkevésbé számítunk rá, vagy a legalkalmatlanabb az időzítés. Éppen ezért előretervezni rendkívül nehéz, bár nem lehetetlen.
    Ezzel az opcióval tartalmas szabadidőt adhatunk, olyan kikapcsolódást, amelyet az az ajándékozott választ ki (színház vagy koncert például), így biztosan nem okozunk csalódást! Az utalványt ünnepi stílusban választhatjuk meg ide kattintva, opcionális címletben.

  5. Kényeztető pihenés


    Sok-sok pihenésre van szükségünk, de tényleg! Mi lehetne ideálisabb ajándékba, mint maga a pihenés?  Erre pedig tökéletes egy welness üdülés, vagy kikapcsolódás! (Példa1Példa2, Példa3)

  6. Vacsora, konyhában pepecselés nélkül


    Mindig rohanunk, nincs időnk megállni, vagy csak ágynak döntenek a betegségek, nehéz így minőségi időt eltölteni, esetleg együtt vacsit főzni, majd egy filmet megnézni. Erre is van viszont opció, ugyanis vásárolhatunk éttermektől is ajándékutalványt, melyet komplett étkezésre válthatunk be, egy alkalmas időben. (Példa1, Példa2, Példa3)

  7. Mozis élmény

    Ha az ajándékozott szívesen néz filmeket, és ha tud, szeret is kimozdulni, egy mozizás jó választás lehet. Egyedi igények szerint vásárolható meg, adott moziban vagy országosan beváltható verzióban. Ha tetszik ez az ötlet, itt olvashatóak a részletek.

    +TIPP:
    Kombináld a mozizást ajándék vacsival! Főzz te, vagy szerezz be valamelyik étteremből erre a célra készült utalványt! Ha ennél is nagyobb ajándékban gondolkozol, adhatsz saját mozitermet is, melyről a részleteket itt találod.

 

Az utalvány nem foglal nagy helyet, nem kell dobozért vagy papírtáskáért nyúlnunk, hogy becsomagoljuk, mégis stílusosan tehetjük a fa alá legyünk kreatív beállítottságúak vagy sem. Inspirációkért csupán a képgalériára kell kattintani, a többi rajtunk, és az otthon fellelhető alapanyagokon áll!

Még több karácsonyi ötletért, inspirációért keresd fel, és kövesd a blogot a Pinteresten!

 sign2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://autoimmun.blog.hu/api/trackback/id/tr9514405462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása