A határaim én vagyok.

Autoimmun blog

Autoimmun blog

Segítő Pont

Egy mankót adó kezdeményezés

2018. szeptember 16. - JBrigó

Több hónapig elérhető volt az oldalon egy lehetőség, gyógypedagógus személyében. Eszerint ingyenesen, külön elérhetőségen volt kereshető a szakember, aki nem csak tanácsokkal látta el a hozzá fordulókat, hanem a tervek szerint országos szinten tudott volna segíteni lakóhely szerint szakember keresésében. Úgy alakult, hogy ez az opció nem keltette fel az érdeklődést, így a gyógytornásszal, Csillával arra kellett jutnunk, hogy megszüntetésre kell, hogy kerüljön a dolog.

tim-marshall-114623-unsplash.jpgFotó: Tim Marshall

Talán értetlen tekintetek záporozzák most írásomat, de a lényegre térve elárulom, nem adtuk fel! Segíteni szeretnénk, Csilla épp úgy, ahogy én, aki ráadásul telis-tele volt remek ötletekkel, javaslatokkal. Összegyúrva elképzeléseinket született meg a Segítő Pont.

Miről szól?

Az elképzelés szerint összeáll a jövőben egy országos lista (reméljük legalábbis), melyet nem más, mint a A haverok és én oldal fog össze majd. A listán olyan szakemberek fognak állni, akik szintén segítő attitűddel bírva kedvezményt ajánlanak fel egy-egy szolgáltatásukból azoknak az autoimmun betegeknek, akik a blogon keresztül fordulnak hozzájuk. A lista folyamatosan bővül majd, hiszen folyamatosan csatlakozhatnak a hozzáértők, a blog felkeresésével. A kedvezmény érvényesítéséhez elengedhetetlen egy erre a célra készült elektronikus kupon, melyet a blogtól szerezhet be mindenki. A szakember a kupon bemutatásával tudja érvényesíteni a vállalt kedvezményt.

Az indulás

Az indulás máris, szeptember 17-én, hétfőn veszi kezdetét, amikortól folyamatosan, a csatlakozó szakembereket bemutató írásokkal is fogtok majd találkozni az oldalon. Ahhoz, hogy igénybe vehető legyen a listán már szereplő szolgáltatás, vagy csatlakozhasson specialista, a megadott elérhetőségen kell felvenni velem a kapcsolatot. A folyamatosan bővülő lista elérhető a weboldalon.

Végül, de nem utolsó sorban ki csatlakozhat szakemberként? Bárki, aki úgy gondolja, szolgáltatásával segíthet testileg és/vagy lelkileg az autoimmun betegeknek. Bízunk abban, hogy ez az új lehetőséggel nem csak felkeltjük majd érdeklődéseteket, hanem segítséget is nyújtunk általa, ami a valódi cél.

További információ:

segitopont@ahaverokesen.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autoimmun.blog.hu/api/trackback/id/tr414239931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása