A határaim én vagyok.

Autoimmun blog

Autoimmun blog

TOP 3 ajándékötlet autoimmun betegeknek

Karácsonyi tippek

2017. november 23. - JBrigó

Hihetetlennek tűnhet, de egy hónap, és karácsony! Őszintén szólva nagyon várom, és én jó előre megtervezek mindent, pontosan azért, hogy felkészülhessek azokra a napokra, amikor randevúra kényszerülök az ágyammal. Fontos, hogy ezek az alkalmak ne jelentsenek kiesést a tervezésben, és a kivitelezésben sem, ám ez egy másik történet!

Mi a helyzet akkor, ha mi nem küzdünk autoimmun betegségekkel, ám egy szerettünk igen? Nos, azok számára, akik nem csupán kötelező jelleggel ajándékoznak, és szeretnének hasznos meglepetéssel szolgálni a fa alá, összegyűjtöttem három olyan dolgot, amivel biztosan sikert arathatunk a szeretet ünnepén.

top3-2.jpg

1. Meleg takaró a hűvös téli napokra

Több betegség velejárója a hidegre való érzékenység, a hideg kezek és lábak, ilyen például a Hashimoto, a Raynaud szindróma vagy a Hemolitikus anémia, így ha ajándékozottunk ezek valamelyikében szenved, biztosan nem nyúlunk mellé, ha ez kerül a fa alá.

+ÖTLET
Feldobhatjuk ajándékunkat egy divatos házi papuccsal is!

486284a55b28a916a8a3c725fa08c509.jpgKép forrása: Pinterest

2. Kényelmes, otthoni ruha vagy pizsama

Autoimmun betegként fokozottabb odafigyelést igényel a test, így több pihenésre van szüksége. Emellett pedig a betegség fellángolása is taszíthatja ágyba, így egy kényelmes otthoni szett jó választás lehet, ha a szerettünk sok időt kényszerül otthon tölteni, tegye ezt "dizájnos" együttesben.

+ÖTLET
Állítsunk össze saját együttesünket az ajándékozott részére!

14041640dd92390aee6357fbafe023d8.jpgKép forrása: Pinterest

3. A könyv ezer arca

Csomagolhatunk magát, az autoimmun témakört felölelőt , szakácskönyvet, vagy motiváló könyvet, ami segíthet a nehezebb időszakokban, merthogy van ilyen.

+ÖTLET
Böngésszünk több, karácsonyi ajándékötlet közül a boltok oldalán!

+1. Egyedi ajándékkosár

Nem igényel kreativitást, válasszunk témakört (például Spa nap vagy mozi est), majd egy kosárba pakoljunk bele  néhány olyan dolgot, ami szerintünk nélkülözhetetlen hozzá. Inspirációt találhatunk a Pinteresten is!

Még több karácsonyi inspiráció (csomagolás, ajándék, dekoráció) a blog Pinterest oldalán!

 

sign.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://autoimmun.blog.hu/api/trackback/id/tr3713351663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shaja 2017.11.25. 15:27:51

és basszus! valaki tudja mit akarunk!!!! :D

a férjem tavaly egy elektromos melegítőpárnával lepett meg. imádtam.

Anyukám meg folyton wellnessre költ nekem :D

MaciTündér 2019.11.17. 10:50:22

Szuper ötletek :)

Éééés ne felejtsük el az irdatlan mennyiségű meleg kesztyűt :) A kapacitív ujjakkal együtt :) A hideg különböző fázisaihoz különböző vastagságú, rétegszámú kesztyűk mindig jól jönnek :)
süti beállítások módosítása