A határaim én vagyok.

Autoimmun blog

Autoimmun blog

A fesztivál, és én

2018. július 26. - JBrigó

Imádom a nyarat, a meleget, azt hiszem nagyban befolyásolja rajongásomat az a cseppet sem elhanyagolható tény, hogy nyáron születtem. Imádatom tárgyát pedig elég volt piedesztálra emelnem az autoimmun diagnózisaim után, ugyanis egyik sem kedveli a hideg, hűvös időt. Igen ám, viszont akadnak olyanok is, akik éppen ellenkezőleg, a kánikulától rettegnek, ami a négy fal közé taszítja olykor őket.

d40d27ea2c91526d083f4b6e989f4646.jpgKép forrása: Pinterest

Képzeljük el azt, amikor a tisztességes nyártól rettegve, mégis örömujjongással fogadjuk a hírt, hogy az egyik neves fesztiválon kedvenc zenekarunk is fellép. Idén így történt egy kedves lánnyal is, aki miután szembesült kedvenc bandája nevével a programlistán, azonnal tudta, hogy ott a helye a 2018-as VOLT fesztiválon.

Ugyebár a fesztivál nyári időszakban van. A nyárral (hőséggel) pedig nem vagyunk éppen puszipajtások... Szóval benne volt a pakliban, hogy ha nagyon meleg lesz, akkor nem fogom bírni. Kicsit fizikailag kellett aktívkodni; sétálni rövideket akkor is, ha már kezdett melegedni az idő (természetesen nem a legnagyobb kánikulában), de közben agyban bíztam abban, hogy nyár ide, vagy oda, az este 6 óra már nem lesz gyilkos.

Miután biztosan eldőlt, hogy részt vehet a rendezvényen, szállást foglalt, illetve még egy nagy feladat várt rá: ki kellett találnia a megfelelő ruházatot, amely kellően óvta meg őt a naptól. Arra könnyebb készülni, mint bízni egy elbújt árnyékban. A helyszínre érkezve a lány egy számára ideális, "szellős" részt keresett a színpadnál, elkerülve a tömeget, emellett fokozottan ügyelt a folyadékpótlására is.

Szóval, ha nem bírod (vagy bírhatod) a meleg időjárást, de mégis fesztiválra adnád a fejed, íme pár hasznos tipp, a Volton fesztiválozó hölgyeménytől:

  1. Körültekintően tervezd meg ruházatodat, és gondoskodj a a fényvédelemről.
  2. Szükség esetén foglalj szállást, hogy ki tudd pihenni a fáradalmakat.
  3. Ne feledkezz meg a folyadékpótlás szükségességéről!
  4. Érkezz időben, hogy fel tudj kutatni egy, a számodra megfelelő, árnyékos helyet a színpad közelében.

Imádom az olyan szösszeneteket, amik visszaadják az emberekbe vetett hitem, ez is egy olyan történet. A lánynak betegsége miatt óvnia kell fokozottan testét, hiszen komoly sérülést okozhat neki olyan kisebb ütés is, melyet mi talán észre sem veszünk egy ilyen rendezvényen. Most jön a hidegrázás:

Viszont mikor a koncert után elkezdtünk kiszivárogni a tömegből és látták, hogy apum a derekam karolva, és a kezem fogva segít mennem, szétnyíltak előttünk az emberek.

Szívet melengető, igaz? :)
Ha te is megosztanád saját tippjeidet a nyári fesztivál időszakra, ne habozz, hiszen másoknak is segíthetsz velük, a weboldalamon keresztül vedd fel velem a kapcsolatot!

sign2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autoimmun.blog.hu/api/trackback/id/tr4714130305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása