A határaim én vagyok.

Autoimmun blog

Autoimmun blog

Ajándék az utolsó pillanatban

2019. december 21. - JBrigó

ad72ab0d018eee3ef7651b122e59cc8e.gif

Ebben az esetben (is) teljesen mindegy melyik tábort erősítjük, autoimmun vagy sem, előfordulhat, hogy valakiről megfeledkeztünk, vagy magáról az ajándékok tényéről. Napjaink vannak vissza, időnk, energiánk, anyagi helyzetünk  nem engedi a bevásárlást? Akárhogy legyen is, mielőtt rohannék tovább, megosztok veletek pár olyan "csináld magad" ötletet, amikkel kiskapura lelhettek. Reméljük a kislányom addig még alszik apánál, amíg befejezem! :) Szeretettel ajánlom a blog követését a Pinteresten, innen inspirálódom én is rendszeresen, ahonnan kölcsönzök most pár tippet nektek, nemes egyszerűséggel. Kattintsatok a képgaléria megtekintéséhez:

 

Mindig jó ötlet, ha magunk készítjük az ajándékokat, akár a konyhában is! Egy sütemény, torta vagy vacsora is remek meglepetés lehet! Kellemes Ünnepi készülődést kívánok!


sign2_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://autoimmun.blog.hu/api/trackback/id/tr3715361212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása